Buran vikend Policijske uprave u Zaječaru

Zaječarska policija je u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom u okolini Grada Zaječara, uhapsila trojicu Negotinaca Z.N. (1956.), F.T. (1965.) i M.J. (1990.) koji su svojim vozilima prevozili 17 ilegalnih migranata iz Sirije.

Oni se terete da su na putu Negotin – Kovilovo preuzeli migrante, koji su iz Republike Bugarske ilegalno ušli na teritoriju Republike Srbije, i da je za novčanu nadoknadu od 150 evra trebalo da ih prevezu do Beograda.

Sokobanjska policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Aleksincu, izvršili pretres stana i drugih prostorija jednog Sokobanjca i tom prilikom pronašla i privremeno oduzela oružje i municiju u ilegalnom posedu i to:
dva lovačka karabina, 2.200 metaka različitog kalibra, tri ručne bombe kao i veću količinu različitih delova oružja.

Boljevačka policija je rasvetlila krivično delo teška krađa, koje je izvršeno u noći između 4. i 5. novembra, na štetu Boljevčanke koja se nalazi na privremenom radu u inostranstvu. Osumnjičeni dvadesetogodišnjak se tereti da je izvršio nasilno otvaranje vrata na kući oštećene i otuđio dva LCD televizora, DVD plejer, par čizmi i dve bušilice.
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *