Ranjen muškarac u pucnjavi u Zaječaru

U pucnjavi sinoć oko 20.30 sati u Zaječaru teško je ranjen Senad G. (28)

U Kotorskoj ulici broj 8, na ulici, nakon svađe, Dragan T. (40), koji je od ranije poznat policiji, iz pištolja je ispalio više projektila i pogodio u leđa Senada G. (28), nanevši mu teške povrede. Policija je uhapsila Dragana T.  zbog sumnje da je iz pištolja pucao u žrtvu.

Dragan T.  je pucao iz ljubomore. Njegova bivša supruga N.T,  sa kojom se razišao pre godinu dana, došla je kod njega po decu sa svojim dečkom Senadom. Čuli smo svađu, a zatim i četiri pucnja. Čula sam da je on hteo da pogodi bivšu ženu, ali se Senad isprečio kako bi je zaštitio. Dragan T.  je, nakon što je pogodio Senada, prislonio pištolj na slepoočnicu bivše supruge, pritisnuo okidač, ali u pištolju više nije bilo metaka, rekla je Blic-u jedna komšinica. 

Prema nezvaničnim saznanjima, nakon što je pucao, osumnjičeni Dragan T.  je pobegao, ali se ubrzo sam prijavio policiji. Sve se odigralo pred očima njihovo dvoje dece, ćerkice koja je predšlolskog uzrasta i sina koji ide u niži razred osnovne škole. Senad je bio svestan, mogao je da govori nakon ranjavanja, a onda je izgubio svest. Prema rečima lekara zaječarske bolnice, Senad G. se bori za život. Pacijent je zadobio teške telesne povrede grudnog koša. Ono što je zabrinjavajuće jeste obilno krvarenje u plućima – kažu lekari.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *