Dvoje dece izgorelo u požaru kod Donjeg Milanovca (VIDEO)

U selu Mosna kod Donjeg Milanovca, u kući porodice Bosiljkanović, dogodila se još jedna tragedija, u kojoj je u požaru stradalo dvoje dece, starosti dve i 3 godine. Ovo je treći požar u Srbiji u poslednjih mesec i po dana, u kome su život izgubila deca.

Nesrećne devojčice su u trenutku izbijanja požara bile same u kući. Njihova majka K.B., koja je u devetom mesecu trudnoće, sa dvoje starije dece, starosti 4 i 5 godina, u vreme kada je izbio požar, otišla je da donese vodu.
Kada je ugledala kuću u plamenu, već je bilo kasno da bilo šta uradi. Nemoćan je bio i otac devojčica koji je sa posla dotrčao čim je čuo za tragediju.

Vatrogasci su dobili poziv nešto posle 8 sati ujutru. Uprkos činjenici da su na mesto tragedije došli veoma brzo i ugasili požar, ni oni nisu mogli da pomognu nesrećnoj deci.

Uzrok požara biće poznat nakon završenog uvidjaja. Inače, samo u ovoj godini, u požarima u Srbiji stradalo je osmoro mališana.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *