U garaži JKP“Badnjevo“ podela sredstva za dezinfekciju objekata

U garaži JKP“Badnjevo“ na Radujevačkom putu u Negotinu, od juče, svakog dana, osim nedelje, u periodu od 7 do 15 časova, građani opštine Negotin čiji su objekti oštećeni usled poplava i koji su podneli prijavu štete, mogu da preuzmu sredstvo za dezinfekciju „MIDSOL“, koje je opština Negotin dobila iz donacije.
 
Građani koji preuzmu sredstvo za dezinfekciju, dužni su da sredstvo upotrebljavaju u skladu sa uputstvom, koje će dobiti prilikom preuzimanja sredstva za dezinfekciju.
„MIDSOL“ je tečni koncentrat za pranje i higijensku dezinfekciju ravnih površina, pribora za rad, opreme, odeće i ruku u objektima javnog zdravlja, industriji i domaćinstvu.
 
Sredstvo za dezinfekciju „MIDSOL“ upotrebljava se razblaženo. Razređuje se vodom u odnosu 1:50 (odnosno 200 ml na pumpu od 10 l i pokriva prostor od 200 do 250 m2) i nanosi se prskanjem, pranjem ili potapanjem.
 
Prilikom upotrebe sredstva za dezinfekciju građani su dužni da nose odgovarajuću zaštitnu odeću, zaštitne rukavice i zaštitna sredstva za oči i lice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *