Zaječarski karatisti braniće boje Srbije na prvenstvu u Rumuniji

Grad Zaječar će učiniti sve kako bi obezbedio što bolje uslove za pripreme mladih sportista, istaknuto je na prijemu u Gradskoj upravi za članove Karate kluba “Zaječar”, koji su se izborili sa mesto u državnoj reprezentaciji. Mlade karatiste primili su gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović i pomoćnik gradonačelnika Vladislav Milojević.

O sastavu reprezentacije Srbije za učešće na predstojećem prvenstvu Evrope 26. i 27. septembra u Rumuniji. odlučivalo se na izbornom turniru, koji je sredinom septembra održan u Lajkovcu.

“Grad Zaječar pomaže deci koja su talentovana, mladim uspešnim sportistima omogućićemo mini bus, koji će biti namenjen sportskim klubovima, kako bi takmičari bezbedno stigli na turnire. Potrudićemo se da u narednom periodu obezbedimo i salu za borilačke veštine”, istakao je Vladislav Milojević, pomoćnik gradonačelnika Zaječara.

“Ovo je veliki uspeh ne samo za Zaječar, već i za celu Timočku krajinu. Prvi put imamo petoro takmičara koji će učestvovati u reprezentaciji na predstojećem prvenstvu”, rekao je Miroslav Radojković, trener KK “Zaječar”.

Boje Srbije na prvenstvu “Evrope” u Rumuniji braniče petoro takmičara iz Zaječara: Nađa Stanković, Lana Aleksić, Andrej Mitrović, Nevena Milić i Staša Daljević.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *