GITARIJADA u sredu 10. septembra predstavlja „STREET ART“

Multimedijalni performans pod nazivom „Street Art“ koji će biti spoj likovnog stvaralaštva, teatra, plesa i muzike u 2 sata programa predstaviće, pre svega, air brush umetnika, zaječarca Mišu Aranđelovića, koji će uz izložbu svojih radova na licu mesta prisutne upoznati sa ovom, u našoj zemlji relativno novom tehnikom slikanja.

Uz izložbu posetioce očekuju i plesni klub La Luna koji će izvesti hip hop i break dance program, bend „Stepenik“, „Bubanj karavan“ Dragana Trajkovića, fire junggleri Ivana Damjanović i Milan Dišković kao i segmenti iz mjuzikla „Love me do“ u režiji Stevana D. Jovanovića i izvođenju Dramske družine „Budionica“.

U okviru obeležavanja Dana grada Zaječara Ustanova Gitarijada organizuje nekoliko različitih programa. Jedan od njih je i „Street Art“, koji će se održati u sredu 10. septembra od 19 sati na pešačkoj zoni kod pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović u Zaječaru.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *