J.LJ. pregažen dok je ležao na putu. Vozač u pritvoru

Na državnom putu Paraćin – Zaječar, u blizini skretanja za Krivi Vir, 07. septembra oko 21 i 30 h, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je nastradalo jedno lice. Do saobraćajne nezgode je došlo kada je iz vozila kojim je upravljao Z.D, iz pravca Zaječara ka Paraćinu, izašao J.Lj. i krenuo da hoda po putu.

Pošto se J.Lj. kretao u traci kojom su išla vozila iz suprotnog smera, vozač Z.D. je okrenuo vozilo, neko vreme vozio pored J.Lj. i svetlima pokušavao da upozori na njega vozače koji su mu dolazili u susret.
Kako se navodi u saopštenju, koje smo dobili od Policijske uprave Zaječar, J.Lj. je iznenada legao na kolovoz i na njega je naletelo vozilo, kojim je upravljao M.T. koji je išao u smeru ka Paraćinu.

Usled neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i uslovima puta, iako je bio obavešten svetlosnim znakom od strane Z.D, vozač M.T. je vozilom prešao preko tela Lj.J. koji je podlegao povredama na licu mesta.

M.T. je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *