Počelo obeležavanje 7. septembra Dana grada Zaječara (VIDEO)

U Zaječaru je danas obeležen Dan grada. Ove godine, Dan grada je u znaku infrastrukturnih projekata, koje je obišla Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije, inače ovogodišnji počasni gradjanin grada Zaječara.
 
Svečanim otvaranjem kružnog toka u centru Zaječara, skoro je u potpunosti završena rekonstrukcija tranzitnih pravaca, ali i centralnih gradskih ulica za koju je iz budžeta Republike Srbije izdvojeno 800 miliona dinara, a iz gradskog budžeta oko 600 miliona.
 
Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, presekla je vrpcu rekonstruisanih saobraćajnica, a odmah zatim je u pratnji rukovodstva grada obišla početak radova na izgradnji mosta u zaječarskom naselju Kotlujevac.
 
Povodom dana grada Zaječara pojedincima i organizuacijama uručene su godišnje nagrade za ovu i prošlu godinu, a za počasnog gradjanina Zaječara u 2014. godini proglašena je prof. dr Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije.
 
Za počasnog gradjanina Zaječara u 2013. godini proglašen je prof. dr Mića Jovanović, vlasnik Megatrend univerziteta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *