Najbolji srednjoškolci polaze na letovanje o trošku grada

Najboljim učenicima zaječarskih srednjih škola, koji sutra o trošku grada polaze na more, priređen je prijem u Velikoj sali gradske uprave.

40 najboljih srednjoškolaca primili su gradonačelnik Zaječara, Velimir Ognjenović i Zoran Stamenković, direktor CEKIT-a.

Po 10 najboljih učenika iz Gimnazije, Ekonomsko trgovinske škole, Medicinske i Tehničke škole u Zaječaru provešće 10 dana u grčkom letovalištu Hanijoti.

Njihov put i boravak, kao nagradu za dobar uspeh u školi, organizovao je zaječarski Centar za kulturu i turizam, a finansirao grad Zaječar.

Đaci će biti smešteni u hotelu sa 3 zvezdice i bazenom, a obezbedjena je i pratnja starijih osoba koji će brinuti o njima.

Zoran Stamenković, direktor CEKIT-a upoznao je roditelje i učenike sa hotelom u kome će biti smešteni, dok je Velimir Ognjenović, učenicima poželeo srećan put i ugodan boravak u Grčkoj, sa ubeđenjem da će nagradno letovanje za najbolje učenike u Zaječaru postati tradicija.

Polazak autobusa ispred Intereksa u Zaječaru je sutra (u utorak 19. avgusta) u 18 sati.
 


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *