Zaječarska Gitarijada pobedila kišu. Večeras poznat pobednik

Sinoć je održano polufinalno veče 48. zaječarske Gitarijade.

Program na dva stejdža u park šumi na Kraljevici pratio je rekordan broj posetilaca, a ove večeri, rokerima su i vremenske prilike išle na ruku.

Pred oko 40 hiljada ljudi do ranih jutarnjih sati, nastupilo je 7 polufinalista, a u revijalnom delu: Van Gog, Goblini, Dža ili Bu, Pero Deformero, Riblja Čorba, Čvrge i bugarski sastav Sevi.

Tokom jučerašnjeg dana pravu atrakciju priredili su bajkeri na centralnom skupu, koji je okupio motoriste sa čitavog balkana. Najveća atrakcija bio je nastup akrobatske grupe iz Italije u samom centru grada, ali i super moto trka na Kraljevici.

Večeras na Gitarijadi nastupaju Ju grupa, Atomsko sklonište, Dibidus, Death Saw, Mortal Kombat i zaječarski Huti Ota Tre, kao i prostalih 7 demo bendova, nakon čega će biti proglašen pobednik ovogodišnje Gitarijade.

Na zavrsnoj večeri očekuje se rekordna poseta fanova rokenrola, s obzirom da je dosadašnje programe Gitarijade, prema proceni organizatora, pratilo oko 110 hiljada ljudi.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *