Počela promotivna turneja 48. Gitarijade

Na letnjoj pozornici u Vidinu, ovog vikenda, nastupima grupe „Night Shift“ i niškog sastava „Dok 7“, koji je na Gitarijadi 2011. godine osvojio nagradu publike, počela je Promotivna turneja 48. Gitarijade.
 
Bugarskim rokerima je predstavljen ovogodišnji program najvećeg rok spektakla na Balkanu, deljeni su flajeri, sa programom i satnicom nastupa, majice i bedževi sa logom Gitarijade, a najviše interesovanja pokazali su za nastupe Riblje Čorbe, Kerbera i bugarskog benda Sevi, koji nastupa na finalnoj večeri Gitarijade.
 
Turneja je nastavljena još jednim nastupom na moto skupu moto kluba „Planinska braća“ u Bugarskoj, u Berkovici, a biće nastavljena turnejom po gradovima Srbije.
 
Prvi promotivni koncert u Srbiji biće održan u sredu 16. jula u Zemunu na pešačkoj zoni Velikog trga. Sledi Požarevac u kojem će promocija biti održana 17. jula na gradskom trgu, a zatim se 18. jula  karavan seli na gradski trg u Kragujevcu. 19. jula Gitarijada će biti u Kruševcu gde će koncert biti održan na platou Doma sindikata, a promo turneja se završava u Nišu 20. jula nastupima u amfiteatru na Niškom keju. 
 
U nastavku promo turneje nastupaće grupe Night Shift, Death Saw i Dok 7. Početak koncerata je od 20 sati.
 
Svečano otvaranje 48. Gitarijade je 30. jula na Feliks Romulijani.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *