Krali bakarne žice – pričinili milionsku štetu

Policijski službenici PU u Zaječaru – PS u Boljevcu su, 19.5.2014.godine, po odobrenju Osnovnog javnog tužioca iz Zaječara, odredili meru zadržavanja do 48 sati osumnjičenima G.K. (1967), G.S.(1965) i V.G. (1961), svi iz okoline Boljevca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa, dok je OJT pustio A.D. (1970), takođe iz okoline Boljevca, da se brani sa slobode.
Osumnjičeni se terete da su, od početka septembra 2012. godine pa do početka januara 2013. godine, izvršili krivična dela na štetu PD Jugoistok DOO Niš, Elektrotimok Zaječar, poslovnica Boljevac, tako što su demontirali transformatore sa trafo-stanica u okolnim selima i iz njih oduzimali kaleme bakarne žice koje su prodavali kao sekundarne sirovine, čime su pričinili milionsku štetu.
Imenovani će pre isteka mere zadržavanja do 48 sati, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužiocu u Zaječaru.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *