Zaječarci na više punktova prikupljaju humanitarnu pomoć

Crveni krst Zaječara apeluje na građane da učestvuju u prikupljanju pomoći ugroženim stanovnicima Paraćina donacijom u vidu flaširane vode, konzervirane hrane, dečije garderobe i galanterije. Građani pomoć mogu donositi u prostorije Crvenog krsta od 10 do 20 sati.
 
Građani svoju humanost i solidarnost mogu pokazati i u zaječarskom dečijem centru u Hajduk Veljkovoj ulici broj 17, od 10 do 20 sati. Pomoć ugroženim područjima može se dostaviti i Omladinskom centru od 10 do 24 sata. Oni koji nisu u mogućnosti da pomoć dostave, mogu pozvati na telefon 060 7444 012 i predstavnici centra će doći na kućnu adresu.
 
Pomoć se prikuplja i u Javnom komunalnom Stambenom preuzeću, Javnim komunalnim preduzećima Vodovod i Kraljevica. Apoteka Zaječar prikuplja pomoć u sanitetskom meterijalu, pelenama i sredstvima za lični higijenu. Pozorište Zoran Radmilović, takodje se pridružilo naporima da se u najkraćem roku prikupi pomoć za sve ugrožene u područjima zahvaćenim poplavama. 
 
Meštani Velikog Izvora kod Zaječara, članovi FK “Graničar”, KUD “Đorđe Genčić” i Lovačko društvo iz ovog sela će od ponedeljka 19. maja do srede 21. maja prikupljati humanitarnu pomoć za poplavljena područja. Pomoć se može doneti u prostorije Mesne zajednice Veliki Izvor u vremenu od 8 do 18 sati. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *