Prvenstvo Srbije u pauerliftingu

Prvenstvo Srbije u pauerliftingu za sub-juniore, juniore i mastere na programu je ovog vikenda u Zaječaru. Organizatori takmičenja, koje će biti održano u sali Osnovne škole „Hajduk Veljko“ je Sportsko udruženje „Zaječar“, uz podršku Pauerlifting saveza Srbije i pokroviteljstvo lokalne samouprave.

Najzaslužniji što će grad na Timoku treći put u poslednje tri godine ugostiti najbolje srpske pauerliftere je Saša Cvetković, srpski, evropski i svetski šampion, osvajač brojnih medalja sa najvažnijih takmičenja i generalni sekretar Sportskog udruženja „Zaječar“.

„Posebno mi je zadovoljstvo činjenica da ćemo imati sve najbolje srpske takmičare i budućnost pauerliftinga u svim kategorijama, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji. Želim da pošaljemo jednu novu sliku srpskog pauerliftinga u svet. Da spomenem i četiri podijuma za zagrevanje sa ELEIKO opremom. Zaječarce pozivam u subotu i nedelju da posete halu u Kotlujevcu i daju prvenstveno podršku našim devojkama i ženama, da osete njihovu energiju. Od pauerliftera očekujem da osetim strast ka našem divnom sportu“, kaže Cvetković za Glas sporta.

Takmičare očekuje garnitura 465 kg ELEIKO ploča i ELEIKO šipka.

izvor: Glas sporta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *