Održana još jedna Mini Gitarijada u Sremskoj Mitrovici: Klot iz Beograda novi polufinalisti (FOTO)

Karavan Gitarijade sinoć je boravio u Sremskoj Mitrovici. Na kvalifikacionoj Mini Gitarijadi za učešće na 50. jubilarnoj Gitarijadi, koja će se od 11. do 13. avgusta održati u Zaječaru, učestvovalo je 8 bendova iz grada domaćina i Beograda. Prema oceni žirija sastavljenog od muzičara, predstavnika grada domaćina i Gitarijade, najbolji je bio bend Klot iz Beograda.

Osim grupe Klot takmičili su se i Door Window Nine (Beograd), The Switch (Beograd), Amors Arrows (Sremska Mitrovica), Scordisci (Beograd), Spunk (Sremska Mitrovica), Sink (Beograd) i Apricot Brew (Beograd).

Druga Mini Gitarijada je održana na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici, prva je dan ranije održana u Užicu, a Karavan zajerčarske Gitarijade se danas seli u Kosovsku Mitrovicu. Nakon toga, kvalifikacione Mini Gitarijade će biti održane i u Čačku, Valjevu i Zrenjaninu.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *