GU Zaječar poziva građane da predlože infrastrukturne radove

U cilju poboljšanja pružanja usluga od javnog značaja, odnosno kvalitetnog obezbeđivanja izgradnje i dostupnosti putne infrastrukture, kroz realizaciju projekta javno – privatnog partnerstva, Gradska uprava grada Zaječara upućuje poziv građanima za dostavljanje predloga (inicijativa) za izgradnju – asfaltiranje ulica i/ili vodovodne – kanalizacione mreže na teritoriji grada.

Gradska uprava grada Zaječara, poziva sve zainteresovane građane, da podnesu predloge odnosno inicijative za realizaciju projekta javno – privatnog parnerstva, koje se odnosi na izgradnju infrastrukturnih objekata i pružanja usluga od javnog značaja, odnosno kvalitetnog obezbeđivanja izgradnje i dostupnosti putne infrastrukture, tj. da podnesu predloge koje ulice na teritoriji grada Zaječara bi trebale biti predmet izgradnje ili asfaltiranja, odnosno izgradnje vodovodne – kanalizacione mreže, sa učešćem građana, sve u skladu sa odredbama Odluke o komunalnom redu na teritoriji grada.

Svoje predloge zainteresovani građani sa teritorije Zaječara mogu dostaviti podnošenjem Inicijative građana za pokretanje postupka, izgradnje – asfaltiranje ulica na teritoriji grada Zaječara, sa učešćem građana, i to na posebnom obrascu koji se može preuzeti sa zvaničnog sajta grada Zaječara www.zajecar.info ili u uslužnom centru Gradske uprave grada Zaječara, na adresi Trg Oslobođenja br. 1 u Zaječaru. Rok za dostavljanje predloga je 15 dana od dana objavljivanja poziva.

Nakon isteka roka za podnošenje inicijativa, posebna Komisija izvršiće pregled prispelih predloga zainteresovanih građana, nakon čega će biti doneta odluka o tome koje će ulice i po kom prioritetu biti predmet izgradnje odnosno asfaltiranja, sa učešćem građana, a sve u cilju sprovođenja i realizacije navedenog projekta javno-privatnog partnerstva.

Za dodatne informacije, možete se obratiti na broj telefona 019 444600 lokal 4132, svakog radnog dana u periodu od 7:30-15:30 časova, ili u prostorijama Gradske uprave grada Zaječara, na adresi: Trg oslobođenja 1, kancelarija br. 15a (ulaz u prizemlju, sa strane ulice Generala Gambete, pored kapije) ili putem mejl adrese: izgradnjaulica@zajecar.info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *