Dodela sredstava za javno informisanje u Zaječaru najnegativniji primer zabeležen od početka primene zakona o medijima (VIDEO)

11.11.2016 - 13:15
Beograd
Zaječar
Za media
Za media

Na press konferenciji u Beogradu koju su organizovali Udruženje novinara Srbije (UNS) i Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), a na kojoj su zatražene izmene zakona o Javnom informisanju i medijima, zaključeno je da je da primer raspodele sredstava za javno informisanje u Zaječaru najnegativniji od početka primene novog Zakona o javnom informisanju i medijima.

Na konferenciji su o ovoj temi govorili Dušan Vojvodić, suvlasnik produkcijske kuće Za media i novinar istraživač i Vladan Novović, direktor RTV Bor.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Inicijativa za izmenu Zakona o javnom informisanju i medijima i zaštitu novinara i novinarske profesije

09.11.2016 - 11:00
Televizija T1, produkcija Za media iz Zaječara, RTV Bor, i TV Apatin, uz podršku Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) vas pozivaju na konferenciju za novinare koja će biti održana sutra (četvrtak 10. 11. 2016.) u 13.30 sati u prostorijama Press centra UNS-a u Beogradu. Tema konferencije je Inicijativa za izmenu Zakona o informisanju i medijima i zaštiti...Više