Devojčica iz Sikola smeštena u hraniteljsku porodicu

09.03.2016 - 11:00
Negotin
Za media

Osmogodišnja devojčica sa smetnjama u razvoju, koja je pronađena pre dva dana nakon što je nestala iz porodične kuće u Sikolu kod Negotina, smeštena je u hraniteljsku porodicu u Negotinu, potvrdio nam je direktor Centra za socijalni rad Dane Surudžić.

On kaže da je nakon pregleda lekara potvrđeno da je devojčica u dobrom zdravstvenom stanju iako je više od 24 sata bila u napuštenoj kući gde je pronađena i da je sada zbrinuta kod hranitelja.

Surudžić napominje da se trenutno procenjuje sposobnost roditelja da brinu o preostalo dvoje dece, pa će ukoliko bude bilo potrebno i njih smestiti u hraniteljske porodice.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Pronađena nestala devojčica u Sikolu

07.03.2016 - 20:00
foto: wikipedia Sikole
Danas popodne pronađena je osmogodišnja devojčica, koja je nestala juče prepodne u Sikolu kod Negotina. Devojčica je nepovređena, a kako smo saznali od meštana Sikola, nju je u jednoj napuštenoj kući pronašla grupa mladića iz sela, koja se ranije uključila u potragu za njom. Osim ovih mladića, u potrazi za njom su juče i danas učestvovali pripadnici negotinske policije, vatrogasaca i meštani...Više

Nestala osmogodišnja devojčica u Sikolu

07.03.2016 - 13:45
U Sikolu kod Negotina, juče je nestala devojčica stara 8 godina. U toku je potraga za njom u kojoj učestvuju pripadnici negotinske policije, vatrogasaca i meštani. Kako nezvanično saznajemo od meštana, reč je o devojčici sa smetnjama u razvoju, a ovo nije prvi put da se dete izgubilo.Više