U Ustanovi Gitarijada prikupljeno 16 jedinica krvi

26.05.2015 - 13:30
Zaječar
Za media
U akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je organizovana u prostorijama Ustanove Gitarijada u Zaječaru, prikupljeno je 16 jedinica krvi.
 
“Deficitarne krvne grupe, one koje nam najviše trebaju su, A pozitivna i 0 negativna krvna grupa“,  rekla je dr Dragana Ćirić - transfuziolog.
 
Direktor Ustanove Gitarijada Perislav Ducić izjavio je da Ustanova Gitarijada uvek podržava humanitarne akcije i da se rado odaziva pozivu.
 
Akciju, koja je organizovana povodom Dana policije i slave Ministarstva unutrašnjih poslova sproveo je Crveni krst Zaječar, u saradnji sa Službom za transfuziju krvi Zdravstvenog centra Zaječar, Sindikatom Srpske policije, Sindikatom pravosuđa i Ustanovom Gitarijada.
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Ustanovi Gitarijada

02.04.2015 - 19:00
Ustanova Gitarijada, u saradnji sa Crvenim krstom i Službom za transfuziju krvi Zdravstvenog centra Zaječar, organizuje u petak 3. aprila, akciju dobrovoljnog davanja krvi. Osim zaposlenih u Ustanovi Gitarijada, krv mogu dati i svi humani ljudi, koji jesu, ili žele da postanu dobrovoljni davaoci. Ustanova Gitarijada se nalazi u ulicu Svetozara Markovića, broj 19, a akcija traje od 9 do 13 časova.Više

U Zaječaru se obeležava Svetski dan davalaca krvi

13.06.2014 - 18:30
autobus
Crveni krst Zaječar u saradnji sa Sindikatom srpske policije i Institutom za transfuziju krvi Srbije sprovodi akciju dobrovoljnog davanja krvi, koja je predvidjena za subotu, 14.6.2014.godine. Akcija će se održati na gradskom trgu u periodu od 10 do 17 časova, dok će dobrovoljni davaoci krv moći da daju i u Radul - begovom konaku u nešto kraćem vremenskom periodu, tačnije od 10 do 15 sati. Akciji...Više