Dobrotvorni mini maraton pomeren za kraj maja

29.04.2015 - 10:45
Zaječar
Za media

Dobrotvorni mini maraton, koji je trebalo da bude održan u nedelju 3. maja i kada bi Zaječarci trčali za česme, pomeren je za kraj maja.

Maraton je pomeren zbog komplikovane procedure zatvaranja saobraćaja na zaječarskim ulicama u vreme održavanja trke. Čim zaječarska saobraćajna policija završi elaborat o bezbednosti i trasiranju trke, biće poznat novi termin održavanja maratona.

Organizatori Dobrotvornog mini maratona su fondacija Iskorak i potpisnici peticije za očuvanje zaječarskih česama, a na dan kada će Zaječarci trčati za svoje česme biće prikupljana sredstva za uređenje arteskih česama u Zaječaru.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Dobrotvorni mini maraton za zaječarske česme (VIDEO)

14.04.2015 - 13:00
Zaječarci su proslavili Uskrs na svojim česmama. Iako je voda ponovo potekla sa svih 5 arteskih česama, oni nastavljaju da se okupljaju i planiraju i nove akcije. Već u nedelju 19. aprila, Zaječarci će se okupiti na Paviljonu u Park šumi Kraljevica, gde će urediti paviljonski plato i zasaditi 100 sadnica. Ovom prilikom biće postavljena i spomen tabla Milanu Miljkoviću, predsedniku opštine Zaječar...Više