Panel diskusija o informacionim tehnologijama (VIDEO)

31.10.2014 - 12:45
Zaječar
Za media

U Zaječaru je u toku “Ist Vikend Fest 2014.”, koji se ove godine održava pod sloganom “Zaječar grad budućnosti”. “Ist Vikend Fest” prvi put je održan u Boru 2011. godine u organizaciji Udruženja Istok, a cilj festivala je okupljanje ljubitelja modernih tehnologija.

U velikoj sali Gradske uprave održava se panel diskusija o informacionim tehnologijama, kao budućnosti Srbije, o primeni interneta u životu Crkve i realizaciji verske nastave i o poremećaju sistema vrednosti u Srbiji.

Na panel diskusiji, izmedju ostalih govorili su i novinar Milomir Marić, glumac Branislav Lečić i Srećko Miodragović iz kompanije Komtrejd.

Organizator i generalni pokrovitelj je Grad Zaječar. Prijatelji manifestacije su Orion Telekom, Kompanija Comtrade, Contra Team.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

U Zaječaru otvoren Ist vikend fest 2014. (VIDEO)

31.10.2014 - 10:30
East weekend
Koncertom na gradskom trgu u Zaječaru, počeo je dvodnevni “Ist Vikend Fest 2014.” Nastupili su bendovi Full Strike, Dirty Band i zaječarski pevač Željko Vasić. Ovogodišnji festival održava se pod sloganom “Zaječar grad budućnosti”. “Ist Vikend Fest” prvi put je održan u Boru 2011. godine u organizaciji Udruženja Istok, a cilj festivala je okupljanje ljubitelja modernih tehnologija. Ovogodišnji...Više