Torta za drugi “Tekijankin” rođendan u Zaječaru

Danas su kupci u “Tekijanki” u Zaječaru imali iznenađenje u vidu posluženja tortom i sokovima, a povod su pune dve godine od otvaranja ovog maloprodajnog objekta u Hajduk Veljkovoj ulici.

U ovoj porodičnoj kompaniji sa sedištem u Kladovu, koja ima prodavnice u celoj Timočkoj krajini, kažu da su veoma zadovoljni i planiraju nove objekte:

“Dve godine u Zaječaru su za nas protekle brzo, posebno smo zadovoljni što smo za ovo vreme uspeli da pridobijemo potrošače koji možda na ovu stranu grada nisu ni zalazili. Objekat nam je stalno pun i negde su nas već svi dobro upoznali. Drago mi je što smo na njih uspeli da prenesemo porodičnu atmosferu i evo i danas za sečenje rođendanske torte okupili smo veliki broj potrošača što nam je posebno drago. Naši dalji planovi svakako jesu da u Zaječaru ne ostanemo samo na ovom jednom objektu, već da se proširimo, te se nadamo da će imati priliku da nas svi još bolje upoznaju”, rekla nam je Andrijana Stojković, direktor marketinga.

Bliže se novogodišnji i božićni praznici a u “Tekijanki” posebno vode računa da se i najsiromašniji i najugroženiji ne osete sami u trenucima slavlja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *