Emisija KONKRETNO na T1 televiziji: ZA EKO S(A)VEST Udruženje Za česme u subotu u Balta Berilovcu (VIDEO)

23.08.2019 - 14:15
Timočka krajina
T1 televizija

U Školi učitelja Jove u Balta Berilovcu, Udruženje "Za česme" sutra će održati javnu tribinu, čiji je cilj edukacija stanovništva o važnosti zaštite životne sredine.

Održanje biodiverziteta Stare planine, jedna je od predviđenih ekoloških tema o kojoj će se diskutovati na ovoj tribini. Neposredno pre tribine, biće prikazan dokumentarni film produkcijske kuće Za media o Janjskoj i Ravnobučkoj reci koje su ugrožene izgradnjom mini hidro-elektrana, kao i nekoliko kratkih ekoloških filmova Boška Savkovića. Večernje sate nakon tribine, obojiće muzika starogradskog orkestra. Javna tribina je deo projekta "ZA EKO S(A)VEST".

O tribini i borbi za očuvanje životne sredine, u emisiji "Konkretno" večeras na T1 televiziji govore predsednik Udruženja „Za česme“ Aleksandar Cale Marjanović i član Udruženja "Za česme" Ljiljana Djenić. Emisija počinje u 20 sati.

 

 

Ministarstvo zaštite životne sredine

Mišljenja i stavovi izraženi u emisiji isključiva su odgovornost autora i njegovih saradnika i ne predstavljaju nužno zvaničan stav Ministrstva zaštite životne sredine.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.