Sedam medalja za Knjaževčane na međunarodnom prvenstvu u Bench Pressu Classic u Svrljigu

04.08.2019 - 22:45
Knjaževac
Za media

Sa međunarodnog prvenstva u Bench Pressu Classic (bez opreme), koje je održano u Svrljigu, šest takmičara Pauerlifting i bodi bilding sportskog kluba "Knjaževac", vratilo se sa sedam medalja; četiri zlatne, tri srebrne, jedno četvrto mesto, kao i 3 pehara za ukupni plasman.

Milica Mladenović osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji žena do 63 kg. Milica je takođe osvojila pehar za najjaču takmičarku u kategoriji žena do 63 kg.

Vesna Nikić osvojila je zlatnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ za osobe sa invaliditetom u kategoriji žena do 84 kg. Vesna je takođe osvojila pehar za najjaču takmičarku u kategoriji žena - osoba sa invaliditetom do 84 kg.

Srđan Ristić osvojio je zlatnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ za osobe sa invaliditetom u kategoriji muškaraca do 83 kg. Srđan je takođe osvojio pehar za najjačeg takmičara u kategoriji muškaraca - osoba sa invaliditetom do 83 kg.

Marija Rakić osvojila je srebrnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji žena do 72 kg. Marija je takođe osvojila zlatnu medalju u kategoriji veteranki M1 (uzrasta od 40 do 49 godina) do 72 kg.

Aleksandra Stanković osvojila je srebrnu medalju u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji žena do 52 kg. Aleksandra je takođe osvojila srebrnu medalju u kategoriji juniorki (uzrasta od 19 do 23 godina) do 52 kg.

Milan Ničić zauzeo je četvrto mesto u disciplini „Classic Bench press“ u kategoriji muškaraca do 83 kg u izuzetno jakoj konkurenciji.

Ukupno je učestvovalo oko 45 takmičara iz Srbije, Bugarske i Makedonije.

Odlazak na ovo takmičenje pomogla je lokalna samouprava i Sportski savez Knjaževca.

 
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.