Objavljeni demo bendovi - učesnici 52. Gitarijade

11.06.2018 - 18:15
Zaječar
Za media

Demo bendovi koji će svirati u dve polufinalne večeri 52. zaječarske Gitarijade su: Amnezija - Beograd; Red Danger - Negotin; Kler - Novi Sad; Rov - Smederevo; Infinitiv - Požarevac; Cornix - Banja Luka; The Sinergy - Tuzla; Navy ne obećava - Beograd; Aleja Velikana - Beograd i GMO - Zaječar. Ovo je objavio danas na press konferenciji predsednik Organizacionog odbora 52. zaječarske Gitarijade Boško Ničić.

On je rekao da je ukupno na konkurs stiglo 68 prijava, od kojih je 10-ak odbačeno zbog nepridržavanja uslova Konkursa, a žiri koji je odlučio o 10 polufinalista radio je u sastavu: Milan Đurđević, frontmen Nevernih beba, Vladimir Đuričić, direktor Ustanove Narodno pozorište Zoran Radmilović - Centar za kulturu i PR Gitarijade Jadranka Janković Nešić.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić podsetio je da će predstojeća rok fešta imati do sada nejveću binu i najbolje ozvučenje, rok-kamp će moći da primi neograničen broj posetilaca i obezbedi im ručak za sva tri dana, a svi posetioci će uz besplatne koncerte imati sve uslove za dobar provod u tradicionalnom gradu rok&rola. 

Zvezde ovogodišnje 52. Gitarijade, koja će biti održana od 28. do 30. juna, su čuveni britanski roker Bili Ajdol i hevi-metal bend Saxon.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.