Počinje koncertna sezona u Omladinskom centru

21.09.2017 - 14:15
Zaječar
Za media

Nakon letnje pauze, sutra se ponovo otvara sezona u zaječarskom Omladinskom centru, koncertom mladog niškog benda Voodoo.

Momci sviraju zajedno od 2015. godine. Uglavnom sviraju grunge i alternativni rok. Zauzeli su zlatno 3. mesto na ovogodišnjem Balkan Rock festivalu. U svom repertoaru imaju najpoznatije grunge obrade, ali i nekoliko autorskih pesama.

Ulaz je besplatan, a koncert počinje u 22 sata.

U subotu, 23. septembra od 22 sata, u Omladinski centar i u naš grad, pravo iz grada Melburna stiže Dyko, koji je nedavno objavio svoj novi singl „ASSIBRAUT“. 

Dyko je bio učesnik Exit festivala pre nekoliko godina, kada je nastupao zajedno sa bivšim članom legendarnog sastava Kraftwerk, Wolfgangom Flürom. 

John Barrie Dyke - Dyko je australijski umetnik, rođen u Mančesteru (UK), koji živi na relaciji Berlin - Melburn, sa ukupno 3 različita državljanstva (aus/de/gb). Do sada je imao ukupno 175 koncerata u više od 40 država, uključujući i Južnu Afriku, Finsku, Indoneziju, Uzbekistan... U Berlinu je nedavno imao čast da izvede pesmu "Heiden" na velikom memorijalnom koncertu posvećenom David Bowie-u. 

Inače, zaječarski nastup će biti jedini koji će Dyko ovom prilikom održati van Beograda. 

Ulaz je 150 dinara.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.