Pobednici 49. Gitarijade po oceni publike objavili lyric spot za fanove u Srbiji

22.10.2015 - 09:45
Zaječar
gitarijada.org
Za media

Bend Up N' downs (Mozirje, SLO), pobednik 49. Gitarijade po glasu publike, objavio je novi singl i lyric spot za pesmu Svetloba (Svetlost), koju su ovi momci, između ostalih izveli na bini najdugovečnije rock manifestacije. Kako kažu, osvojili su srca sjajne srpske publike, zbog čega su odlučili, da objave spot sa srpskm titlovima, kako bi se zahvalili, na neizmernoj podršci.

Odlučili smo da objavimo lyric spot sa srpskim titlovima i da vam se zahvalimo na vašoj podršci. Vi ste naša svetlost!

Njihov debi album pod nazivom Vse kar sem pozabil (Sve što sam zaboravio) biće uskoro objavljen. Tvrde da su spremni da probude uspavane duše i umove, ali i pokažu ljudima kako izgleda iskusiti nešto novo kroz muziku. Njhova muzika nastaje pod uticajem raznih pravaca, što ih je inspirisalo da razviju svoj jedinstven zvuk i stil.

 
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Počela prodaja ulaznica za jubilarnu 50. Gitarijadu (VIDEO)

01.10.2015 - 13:45
Danas je počela zvanična prodaja ulaznica za jubilarnu 50. GITARIJADU, koja će od 26. do 30. jula biti održana u Zaječaru. Prva FAN TIKETS serija kompleta ulaznica za 50. GITARIJADU po ceni od 2.000 dinara, biće u prodaji do 31. decembra 2015. godine putem prodajne mreže EVENTIMA. Samo uz ulaznicu iz ove serije, fanovi će pre početka Festivala moći besplatno da preuzmu Fan karticu i promo paket...Više