Repriza Malog princa na repertoaru zaječarskog pozorišta (VIDEO)

23.09.2015 - 09:30
Zaječar
Za media

Na repetroaru Pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u četvrtak, 24. septembra je predstava „Mali princ“, koju je po tekstu Antoan de Sent Egziperija režirao Saša Latinović. U komadu igraju Milutin Vešković, Miloš Tanasković, Marina Lazarević, Miloš Đuričić, Dragana Jovanović, Predrag Grbić i Dara Rančić. Scenografiju je uradio Mirko Stokić.

Mali princ je roman, savremena bajka za decu  ili alegorijska priča za odrasle u dramatizaciji Vladana Cerovića i Saše Latinovića, rađena na večernjoj sceni jer tretira univerzalne teme, teme prijateljstva i ljubavi, ili kako stoji u najavi ove premijere: "Mali princ u zaječarskom pozorištu. Najčitaniji roman 21. veka u pozorišnom izdanju. To je priču o ljubavi, prijateljstvu i požrtvovanju. Ne verujte onom što vidite već slušajte vaše srce."

Predstava je zakazana za 20 sati, a karte se mogu kupiti na blagajni pozorišta.
 

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Večeras premijera komada "Mali princ" u zaječarskom Pozorištu (VIDEO)

09.06.2015 - 09:15
U Pozorištu Timočke krajine "Zoran Radmilović" u Zaječaru, vevečeras je premijera komada "Mali princ", koji je po najpoznatijoj noveli Antoana de Sent Egziperija, dramatizovao i režirao Saša Latinović. U predstavi igraju : Miloš Tanasković, Milutin Vešković, Dragana Jovanović, Miloš Đuričić, Dara Rančić, Marina Lazarević i Predrag Grbić. Scenografija Mirko Stokić. Početak premijere je u 20 sati,...Više