Promocija Gitarijade na Drum Dum Festivalu u Leskovcu

24.06.2015 - 12:00
Leskovac
Za media

Večeras će biti održana promocija programa 49. Gitarijade na petom Drum Dum Festivalu u Leskovcu.

Na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra, svi zainteresovani će moći da pogledaju postavku fotografija „ROK MOMENTI“ autora Raše i Miloša Milojevića.

U muzičkom delu programa nastupiće Momčilo Moša Radenković, osnivač i frontmen legendarne zaječarske grupe ZLATNI PRSTI.

Dragan Trajković, talentovani bubnjar, takođe član Zlatnih Prstiju, ali i Apolona, sa kojima je prve taktove odsvirao sada davne 1965. godine, predstaviće svoju knjigu.

Početak promocije zakazan je za 19 časova.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

KRENUO GITARIJADA PROMO TOUR 2015.

02.04.2015 - 01:30
Prva stanica Gitarijada promo tour-a 2015. bio je "Rock IT" Club u Sofiji. Sinoć je u ovom kultnom mestu predstavljen Festival Gitarijada. U prisustvu najznačajnijih imena bugarskog rock ’n’ roll-a, medija i drugih posetilaca, promovisan je Konkurs za učešće na 49. Gitarijadi i bogat program ovogodišnje manifestacije. Prisutnima su se obratili direktor Ustanove Gitarijada Zaječar Perislav Ducić i...Više

GITARIJADA PROMO TOUR sinoć u Ćustendilu u Bugarskoj, večeras u Skoplju u Makedoniji

03.04.2015 - 13:00
Nakon uspešne promocije u Rock IT Clubu u Sofiji, druga stanica Gitarijada promo toura 2015. bila je u klubu Nikita u Ćustendilu. Sinoć je i u ovom bugarskom gradu predstavljen Festival Gitarijada i Konkurs za učešće demo bendova na 49. Gitarijadi, koji se od prošle godine mogu prijaviti i iz Bugarske. Kao i u Sofiji, promociji su prisustvovali brojni ljubitelji rokenrola iz ove naše susedne...Više