Potekla voda studena ove godine u Zaječaru

05.06.2015 - 10:15
Zaječar
Za media

Na gradskom trgu u Zaječaru u subotu 6. juna biće organizovana 7. smotra narodnog stvaralastva Grada Zajecara "POTEKLA VODA STUDENA".

U 9 sati će na gradskom Trgu biti otvorena izložba domaće radinosti, tradicionaolnih zanata i tradicionaonalne kuhinje. U 11 i 30 kreće defile učesnika gradskim ulicama, a nastup kulturno umetničkih društava počinje u 12 sati.

Učestvuju: KUD "Lubnica", KUD "Sloga" iz Vražogrnca, KUD "Dubočane - Glogovica" iz Dubočana, KUD "Božur" iz Zvezdana, KUD "Romulijana" iz Gamzigrada, KUD "Đorđe Genčić" iz Velikog Izvora, KUD "Adam Bogosavljević" iz Koprivnice, KUD "Nikola Pašić" iz Zaječara, KUD "Vrelo" iz Nikoličeva i KUD "Zoran Gajić" iz Rgotine.

Prethodnih 6 godina ova manifestacija održavana je u Velikom Izvoru, a od ove godine održava se u Zaječaru.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

"Potekla voda studena" 6. put u Velikom Izvoru

20.06.2014 - 13:15
Potekla voda studena
Na 6. smotri narodnog stvaralaštva "Potekla voda studena" u selu Veliki Izvor u nedelju, 22. juna od 17 časova program počinje sa otvaranjem izložbe domaće radinosti, tradicionalnih zanata i tradicionalne kuhinje. Pola sata nakon toga biće održan okrugli sto na temu "Unapređenje i razvoj programa u funkciji zaštite, očuvanja i prezentacije nematerijalnog kulturnog nasleđa". Za 20 časova je...Više

U Velikom Izvoru "Potekla voda studena" i ove godine

23.06.2014 - 11:00
potekla voda studena
U Velikom Izvoru održana je 6. smotra narodnog stvaralaštva "Potekla voda studena" Program je počeo na platou ispred Doma kulture, otvaranjem izložbe domaće radinosti, tradicionalnih zanata i tradicionalne kuhinje. Veliki broj izlagača privukao je ogromnu pažnju Velikoizvoraca i mnogobrojnih gostiju. U okviru manifestacije održan je i okrugli sto na temu "Unapređenje i razvoj programa u funkciji...Više