Promocija Gitarijade u Beču

15.05.2015 - 13:00
Zaječar
gitarijada.org
U Beču u Austriji je organizovana promocija 49. Gitarijade. Prezentacija je organizovana u okviru promotivnih aktivnosti koje organizuje Turiwstička organizacija Srbije, povodom učešća  naše zemlje na Eurosongu u Beču.
 
Direktor Ustanove Gitarijada Perislav Ducić istakao je da je čast promovisati najdugovečniji rok festival na muzičkom događaju kao što je Evrovizija. Prezentacija Gitarijade je održana u Kursalonu.
 
Naredna prezentacija u okviru promocije grada Zaječara koja će biti organizovana u Beču, zakazana je za ponedeljak, 18. maj. 
 
Gitarijada kao brend grada predstaviće program ovogodišnjeg 49. izdanja koje će biti održano od 29. Jula do 1. avgusta. Prezentacija najdugovčnije rock manifestacije biće održana u „Kući sporta“ (Haus des Sports, Prinz-Eugen-Straße 22 ). Početak je u 20 časova. 
 
Therapy?, Gibonni, Kerber, Dubioza Kolektiv, Galija, Laibach, Guano Apes, kao i niz drugih više su nego dovoljan razlog da se svi ljubitelji rokenrol muzike ovog leta sjate u Zaječar. 
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

KRENUO GITARIJADA PROMO TOUR 2015.

02.04.2015 - 01:30
Prva stanica Gitarijada promo tour-a 2015. bio je "Rock IT" Club u Sofiji. Sinoć je u ovom kultnom mestu predstavljen Festival Gitarijada. U prisustvu najznačajnijih imena bugarskog rock ’n’ roll-a, medija i drugih posetilaca, promovisan je Konkurs za učešće na 49. Gitarijadi i bogat program ovogodišnje manifestacije. Prisutnima su se obratili direktor Ustanove Gitarijada Zaječar Perislav Ducić i...Više

Otvoren konkurs za učešće demo bendova na 49. Gitarijadi (VIDEO)

15.03.2015 - 20:45
Konkurs 49 Gitarijade
Danas, 15. marta, zvanično je otvoren konkurs za učešće demo bendova na 49. Gitarijadi. Do 22. maja, demo bendovi sa područja jugoistočne Evrope, koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje, mogu se prijaviti za učešće na 49. Gitarijadi, koja će od 29. jula do 1. avgusta biti održana u Zaječaru. O uslovima konkursa, novinama u glasanju, ali i o programu predstojeće Gitarijade, bilo je reči na...Više

Produžen rok za prijavljivanje demo bendova na Konkurs 49. Gitarijade

06.05.2015 - 11:45
Zbog tehničkih problema, koji su u međuvremenu otklonjeni, produžen je rok za prijavljivanje demo bendova na konkurs za učešće na 49. Gitarijadi u Zaječaru do 31. maja u ponoć. Prijave na: www.gitarijada.org/konkurs Podsećamo, 14 najboljih demo bendova nastupiće na istoj bini sa: Guano Apes, Therapy?, Laibach, Dubioza Kolektiv, Van Gogh, Kerber... a takmičiće se za prestižno zvanje Pobednik 49...Više