Repriza predstave "Rome i Jula" za kupovinu Histeroskopa

28.04.2015 - 14:30
Zaječar
Za media
Članovi Dramskog studia "Omladinski centar Zaječar"  izvešće u sredu 29. aprila u pozorištu Timočke krajine "Zoran Radmilović" reprizu predstave "ROME I JULA", koja je nastala u okviru kreativne radionice glume u Omladinskom centru. 
 
Ova predstava deo je velike humanitarne akcije Fondacije Iskorak, a minimalnom donacijom od 100 dinara za ulaz na predstavu gledaoci pomažu Fondaciji Iskorak u akciji prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu histeroskopa za ginekološko odeljenje Zdravstvenog centra Zaječar.
 
Samo na premijeri ove predstave prikupljeno je 33.300 dinara, koje su uplaćene Fondaciji za kupovinu histeroskopa. Ulaznice za reprizu možete kupiti na biletarnici pozorišta "Zoran Radmilović" po ceni od 100 dinara, a deo novca ponovo će biti uplaćen Fondaciji. Početak predstave je u 20 sati.
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Prikupljeno 33.300 dinara za kupovinu histeroskopa

19.02.2015 - 18:30
foto: Ivica Ivanović
Članovi Dramskog studia "Omladinski centar Zaječar" odigrali su u pozorištu Timočke krajine "Zoran Radmilović" premijeru predstave "ROME I JULA", koja je nastala u okviru kreativne radionice glume u Omladinskom centru. Ova predstava deo je velike humanitarne akcije Fondacije Iskorak, a minimalnom donacijom od 100 dinara za ulaz na predstavu gledaoci su pomogli Fondaciji Iskorak u akciji...Više

Premijera predstave "Rome i Jula" u četvrtak 12. februara

10.02.2015 - 12:45
Dramski studio" Omladinski centar Zaječar" poziva vas na premijeru predstave "ROME I JULA", koja je nastala u okviru kreativne radionice glume u Omladinskom centru. Premijera je zakazana za četvrtak 12. februar u pozorištu Timočke krajine "Zoran Radmilović", a početak je u 20 sati. Takođe, ovom prilikom vas pozivamo da podrzite veliku humanitarnu akciju Fondacije Iskorak. Minimalnom donacijom od...Više