Press konferencija Danijela Kaserasa u Ustanovi Gitarijada uoči večerašnjeg koncerta (VIDEO)

13.03.2015 - 14:30
Zaječar
Za media
U Ustanovi Gitarijada danas je održana konferencija za novinare povodom večerašnjeg koncerta Danijel Kasares flamenko kvarteta u zaječarskom Pozorištu. Dobrodošlicu u Zaječar poželeo im je diektor Ustanove Gitarijada Perislav Ducić i zahvali im se što će flamenko muziku predsttaviti zaječarskoj publici. Novinarima se obratio Danijel Kseras, koji je istakao da mu je čast i zadovoljstvo što će nastupiti u gradu koji ima veliku tradiciju promovisanja gitare i koja je domaćin festivala posvećenog gitari koji traje skoro pola veka.
 
Koncert Danijel Kasares flamenco kvarteta počinje u 20 sati u Pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmlović“ u Zaječaru, a karte po ceni od 300 dinara, mogu se kupiti na blagajni Pozorišta. 
Oceni: 
Average: 5 (1 vote)
Povezane stranice: 

Daniel Casares Flamenco quartet u Zaječaru (VIDEO)

03.03.2015 - 13:15
Ustanova Gitarijada organizuje u petak, 13. marta, na sceni pozorišta Timočke krajine “Zoran Radmilović” nastup Daniel Kasares flamenko kvarteta (Daniel Casares Flamenco Quartet). Veče flamenko muzike, Ustanova Gitarijada organizuje u sardnji sa Gitar Art Festivalom, Ambasadom Kraljevine Španije i Institutom Servantes u Beogradu. Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji, u prostorijama Ustanove...Više