Izložba fotografija "Rock momenti 2" u Beogradu

09.02.2015 - 21:30
Beograd
Zaječar
gitarijada.org
Izložba fotografija „ROCK MOMENTI – otrgnuto od zaborava″ startovala je ponovo pre par dana, i sada se može razgledati u galeriji Studentskog kulturnog centra u Beogradu i to do 18. februara.
 
Nakon uspešne turneje tokom 2014. godine, izložba fotografija ROK MOMENTI ponovo je dostupna ljubiteljima Rock fotografije. Imate priliku da pogledate neke od najbolje zabeleženih momenata u rokenrolu, na fotografijama, od kojih je dobar deo nastao na zaječarskoj Gitarijadi.
 
Na fotografijama ovde prisutne šestočlane grupacije okupljene pod zajedničkim imenom “ROCK MOMENTI” sveprisutni rokenrol dokument je vrlo lagano prešao u umetnički pristup. Na postavljenoj izložbi prikazan je deo kako lične tako i kolektivne istorije, a nadasve istorije rokenrola, koji uprkos raznim udarcima ispod pleksusa izdržava sva tmurna previranja i smicalice. Poetika čak šest prisutnih autora je evidentno različita. Upravo je to lepota ove postavke kao i same muzike koju autori prikazuju, kaže se, između ostalog u predgovoru kataloga izložbe ROCK MOMENTI otrgnuti od zaborava, Davida Vartabedijana.
 
Autori izložbe su: Anamarija Vartabedijan i Stanislav Milojković, kao i prijatelji: Raša Milojević, Milos Miša Milojević, Zoran Mojsin i Nemanja Đorđević.
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Izložba koncertnih rok fotografija ROCK MOMENTI u okviru Gitarijade

28.07.2014 - 23:30
Rock momenti
Jedan od programa 48. Gitarijade i 18. moto skupa je i Gitarijada Visual. U sklopu ovog programa će u petak 1. avgusta sa početkom u 18.45 na pešačkoj zoni kod pozorišta „Zoran Radmilović, biti otvorena izložba koncertnih rok fotografija „Rok momenti“, autora Anamarije Vartabedijan i Stanislava Milojković i zaječarskog fotografa, člana foto kluba „202“ Miloša Milojevića koji će ovom prilikom...Više