Novinar Miljan Vitomirović promovisao svoj prvi roman i u Zaječaru (VIDEO)

13.12.2014 - 19:00
Zaječar
Za media

Naš kolega, novinar Miljan Vitomirović, promovisao je u Zaječaru svoj prvi roman "Duša na žici". Ovaj, slobodno bi se moglo reći i politički triler, govori i o moralnim karikaturama srpskog društva, kako u proslošti, tako i danas. Izdavač Pi-press iz Pirota jedini imao hrabrosti da objavi roman koji otvara neke i danas tabu teme o "poslovima" Državne bezbednosti.

Svoj prvi roman “Duša na žici”, Miljan Vitomirović je pisao jednostavnim, novinarskim stilom. Lak je za čitanje i prilagodjen mladjoj publici, odrasloj na holivudskim blokbasterima, ali s druge strane njegova dokumentarna strana predstavlja pravu vrednost i najviše će zanimati starije čitaoce.

O knjizi su pored autora govorili novinar Dušan Vojvodić, književnik Miloš Petković I novinar Zoran Cvjetičanin.

Roman "Duša na žici" je prvi put predstavljen na Sajmu knjiga u Beogradu, može da se kupi u knjižarama širom Srbije, a moguće naručiti knjigu direktno od izdavaca na internet strani pi-press.com.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Promocija romana "Duša na žici" Miljana Vitomirovića u Zaječaru

08.12.2014 - 21:45
Duša na žici
U Klubu zaječarskog pozorišta u subotu, 13. decembra biće održana promocija knjige "Duša na žici". Autor romana je Miljan Vitomirović. Ovaj, slobodno bi se moglo reći i politički triler, govori i o moralnim karikaturama srpskog društva, kako u proslošti, tako i danas. Izdavac Pi-press iz Pirota jedini imao hrabrosti da objavi roman koji otvara neke i danas tabu teme o "poslovima" Državne...Više

Novinar Miljan Vitomirović u Beogradu promovisao svoj prvi roman

30.10.2014 - 13:15
Sajam knjiga
Na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu, novinar Miljan Vitomirović, rodjeni Zaječarac, promovisao je svoj prvi roman "Duša na žici". Ovaj, slobodno bi se moglo reći i politički triler, govori i o moralnim karikaturama srpskog društva, kako u proslošti, tako i danas. Izdavac Pi-press iz Pirota jedini imao hrabrosti da objavi roman koji otvara neke i danas tabu teme o "poslovima" Državne...Više