Promocija knjige „Zaječar – čudesna priča“ u Beogradu

13.11.2014 - 11:00
Beograd
Za media
pozivnica zajecar cudesna prica

Sutra (u petak, 14. novembra) će u Beogradu, u Art bioskopu Etnografskog muzeja biti predstavljena knjiga „Zaječar – čudesna priča“, autora Suzane Antić etnologa – muzejskog savetnika, Jelice Ilić istoričara – višeg kustosa i Nine Pogarčić istoričara umetnosti – kustosa.

Publici će o knjizi govoriti: dr Aleksandar Životić docent na katedri za istoriju Jugoslavije Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Miladin Milošević direktor Arhiva Jugoslavije, Miodrag Zupanc dugogodišnji saradnik muzeja u Zaječaru, Bora Dimitrijević direktor muzeja i autorke.

Izdavač knjige je Narodni muzej „Zaječar“, a promocija je zakazana za 19 sati. Projekat je finansiran sredstvima Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Predstavljena knjiga "Zaječar - čudesna priča"

01.11.2014 - 10:00
Zaječar čudesna priča
U prepunoj sali muzičke škole publici je predstavljena knjiga Zaječar - čudesna priča, koja govori o životu u gradu od 1466 do 2006. godine. O knizi su govorili dr Aleksandar Životić, docent sa katedre za istoriju Jugoslavije Filozofskog fa kulteta Univerziteta u Beogradu, Miladin Milošević, direktor Arhiva Jugoslavije i izdavač Bora Dimitrijević, direktor Narodnog muzeja "Zaječar", kao i same...Više

Promocija knjige "Zaječar - čudesna priča" (VIDEO)

29.10.2014 - 10:15
pozivnica zajecar cudesna prica
U Muzičkoj školi "Stevan Mokranjac" u Zaječaru u petak 31. oktobra će se održaće se promocija knjige "Zaječar - čudesna priča". Knjiga govori o životu u Zaječaru izmedju 1466. i 2006. godine. Promociju organizjue Narodni muzej Zaječara, a početak je zakazan za 19 sati.Više