Otvoreni 23. Zoranovi dani. Zoranov brk dobila Jelena Rajić (VIDEO)

27.10.2014 - 10:15
Zaječar
Za media
Zoranovi dani

U Zaječaru su otvoreni 23. "Dani Zorana Radmilovića", a Zaječarci su prvo veče imali priliku da odgledaju predstavu "Kabare Nušić" u izvođenju glumaca iz zaječarskog Pozorišta "Zoran Radmilović".

Žiri u sastavu: glumica Ana Sofrenović,reditelj Miroslav Benka i teatrolog Zoran Djerić, dodelio je Zoranov brk Jeleni Rajić, za ulogu Gospodje ministarke.

U takmičarskom delu Zoranovih dana večeras će nastupiti Narodno Pozorište iz Beograda u koprodukciji sa Šabačkim Pozorištem sa predstavom Bizarno, u režiji Snežane Trišić.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Zoranovi dani dan duže nego ranijih godina (VIDEO)

24.10.2014 - 13:45
pozoriste
Ovogodišnji, 23. pozorišni festival Dani Zorana Radmilovića, pod sloganom "Možeš igrati jedino sebe", biće održani od 26. oktobra do 3. novembra u Zaječaru. Ovogodišnji selektor, doajen srpskog glumišta, Đurđija Cvetić je odabrala sedam predstava u konkurenciji za nagrade: Nagrada "Zoran Radmilović" za najboljeg glumca i Nagrada "Krstomir Milovanović za vizuelni identitet predstave. Osim ovih na...Više

U susret Zoranovim danima (VIDEO)

24.10.2014 - 11:30
pozoriste
U Zaječaru će od 26 oktobra do 3 novembra 2014 .god. biti održan pozorišni festival Dani Zorana Radmilovića. Tih dana publika će biti u prilici da pogleda neke od najboljih predstava iz ovogodišnje pozorišne produkcije po izboru selektora Đurđije Cvetić. Kao što je to bio običaj i prethodnih godina,na kraju svake večeri,žiri proglašava glumca večeri i dodeljuje mu nagradu Zoranov brk a na kraju...Više