Svirke naredne tri večeri u Omladinskom centru u Zaječaru

Večeras u Omladinskom centru u Zaječaru nastupa kragujevački trio Larska & Potop, koji kombinuje različite uticaje (stoner/ grunge/ psych/ desert rock) u neobičnoj postavci – bubnjevi i dve bas gitare. 

Larska svojim debi albumom “Can’t Steal it” 2019. pokazuje da ima zreo i izgrađen stil, a pohvale stižu sa svih strana, čemu svedoče brojne strane i domaće recenzije u kojima možete pročitati da je po svim parametrima “Can’t Steal it“ vrlo kvalitetan album koji slovi za jednog od domaćih kandidata za album godine, po Balkanrok redakciji “Can’t Steal It” se našao na listi “Top 25 regionalnih albuma 2019.”, Helly Cherry Webzine je takođe album svrstao u svoju godišnju listu “50 regionalnih izdanja po kojima ćemo pamtiti 2019.”, poručuju iz Omladinskog centra.

U nedelju na muzičkoj sceni Omladinskog centra gostuje Francuski rok sastav Last Train, kome je ovo srpska premijera.

Last Train je bend sastavljen od četvorice momaka koji su se međusobno upoznali u školi još 2007. godine. Najpre su svirali iz čiste zabave, da bi nakon određenog vremena počeli sami da pišu i komponuju pesme.

Od koncertne dvorane Bataclan u Parizu do pozornica najvećih svetskih festivala, ovaj kvartet momaka, braća u svakom smislu, osim u krvnom, ispisuju nove istorijske stranice francuske rok muzike.

U ponedeljak uveče, 10. februara, na dan rođenja zaječarskog muzičara Branislava Nikolića – Floksija, koji je preminuo 2015. godine, organizuje se memorijalni koncert bendova sa kojima je Floksi sarađivao i družio se. Nastupaju: Baker Boys, Blues Cabaret i Maximilijan. Muziku bira Lord Zeinor.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *