Osumnjičeni Davor. P. iz Negotina priznao prilikom hapšenja četvorostruko ubistvo kod Jabukovca (VIDEO)

25.08.2019 - 16:00
Negotin
Jabukovac
Za media

Davor P. (35) iz Negotina uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo na salašu porodice Kazimirović kod Jabukovca. Osumnjičeni je nakon hapšenja priznao zločin i rekao da je sve uradio zbog novca. Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog oduzela čitav arsenal oružja.

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu, prema nezvaničnim informacijama, došao je na salaš Raje Kazimirovića sa namerom da ga opljačka jer je čuo da ima novca, a tamo je najpre zatekao tri žene - Rajinu majku Dragicu, koja živi sa njim i sestru Ljubinku Oprikić i sestričinu Draganu Jozeljić, koje su došle u posetu iz Nemačke. Prema saznanjima policije, one su se suprostavile pljačkašu, ali su mučki ubijene, a za njima i gazda Raja koji se, dok je ubica još bio na imanju, pojavio na traktoru u dvorištu.

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, ubica je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava tiče se upravo oružja kojim se hvalio. Meštani Jabukovca su u šoku jer ga, kako su nam rekli, i ne poznaju dobro, jer su mu u selu baba i deda, a on je živeo u Negotinu. Kažu da je bio automehaničar i da je imao novca.

Uhapšeni nije pružao otpor i policiji je pokazao gde je zakopao oružje. Pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku policija je otkrila automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, Davor P. izvršio navedeno krivično delo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.