Zamenik gradonačelnika Bora osumnjičen za polno uznemiravanje

10.12.2018 - 12:30
Bor
novosti.rs

Osnovno javno tužilaštvo u Boru pokrenulo je predistražni postupak protiv Branka Perića (60), još uvek zvaničnog zamenika gradonačelnika Bora, radi provera osnova sumnja da je počinio krivično delo polno uznemiravanje, prenose Novosti.

Podsetimo, Perić se našao u centru skandala i šokirao javnost u Srbiji, jer su na ’’Fejsbuku“ osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom. Slike su ubrzo sklonjene, ali ih je u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže, a nadležni su tvrdili da je ’’devojčica starija od 14 godina, te nema krivičnog dela obljube nad detetom’’.

Međutim, nakon toga se u slučaj umešalo Više javno tužilaštvu u Zaječaru koje je od Policijske uprave u Boru zatražilo dodatna obaveštenja. Nakon dostavljenih podataka, slučaj je prosleđen Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru, koje je otvorilo predistražni postupak protiv Perića, kome, ako se oglasi krivim, preti kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Ostavka zbog kompromitujućih fotografija? (VIDEO)

06.12.2018 - 16:00
Fotografije na kojima zamenik gradonačelnika Bora Branko Perić, ljubi i nepristojno dodiruje petnaestogodišnju devojčicu, može se reći zgrozile su javnost. Mi smo u telefonskom razgovoru zamolili Perića za komentar međutim on je rekao da će se naknadno javiti nakon konsultacija sa advokatom, što nije učinio. Kada smo ga ponovo pozvali brojevi više nisu bili u funkciji.Više