U cilju suzbijanja opšteg kriminala u Srbiji uhapšena i dvojica Zaječaraca

12.07.2018 - 15:30
Zaječar
Za media

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u više odvojenih akcija u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 69 osoba, dok su protiv 99 podnete krivične prijave u redovnom postupku. 

Pripadnici zaječarske policije uhapsili su A.P. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo proganjanje. On se sumnjiči da je svakodnevno u večernjim satima dolazio u blizinu kuća i na radna mesta pet oštećenih žena, pratio ih i suprotno njihovoj volji stupao sa njima u kontakt u cilju fizičkog približavanja i intimnog zbližavanja. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru. 

Zaječarska policija uhapsila je i Z.T. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo silovanje. On se sumnjiči da je, uz pretnje i upotrebu sile, oštećenu primorao na oralni seks. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Više javnom tužilaštvu u Zaječaru, a sudija za prethodni postupka odredio mu je pritvor do 30 dana. 

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.