Majka troje dece iz Urovice, još jedna žrtva porodičnog nasilja (VIDEO)

29.06.2017 - 16:15
Negotin
Urovica
Za media

U selu Urovici kod Negotina, sinoć se dogodilo teško ubistvo, a mlada žena je na licu mesta preminula od zadobijenih povreda. Negotinska policija je za samo nekoliko sati nakon ubistva uhapsila njenog nevenčanog supruga, sa kojim ima troje dece.

Danijela Handan (28) je sa svojim trinaestogodišnjim bratom pošla u centar sela u prodavnicu. Ubica, Denis Gačić (28) ih je najverovatnije video kada su prošli pored njegove kuće, pošao za njima i stigao ih stotinak metara dalje. Pred očima njenog brata, oborio je na zemlju i izbo nožem u predelu vrata i glave. Nesrećna žena je izdahnula na licu mesta, a njen otac je rekao da su problemi u braku nastali mnogo ranije i da je njegova ćerka napustila muža jos u aprilu prošle godine.

Danijela je ostavila za sobom troje maloletne dece, a osumnjičeni Gačić je odranije poznat pravosudnim organima u Negotinu, jer je više puta osuđivan zbog krađa i  razbojništva.

 
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Teško ubistvo u Urovici kod Negotina. Mlada žena izbodena nožem

29.06.2017 - 12:45
U selu Urovici kod Negotina sinoć se dogodilo teško ubistvo, a mlada žena je preminula od zadobijenih povreda. Kako smo obavešteni saopštenjem iz Policijske uprave Bor, pripadnici negotinske policije su, brzom i efikasnom akcijom, za samo nekoliko sati rešili teško ubistvo i po nalogu nadležnog tužilaštva odredili zadržavanje do 48 sati muškarcu starom 28 godina sa inicijalima D.G. iz okoline...Više