Uhapšeni maloletnici iz Negotina i Bora zbog krađe i razbojništva

07.12.2016 - 15:30
Negotin
Za media

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu rasvetlili su više krivičnih dela koja su se dogodila u proteklih mesec dana na teritoriji Negotina, identifikovali trojicu osumnjičenih maloletnika iz Negotina i Bora i kod njih pronašli više od 70 grama marihuane.

Sedamnaestogodišnjak iz Negotina se tereti da je izvršio krivična dela: krađa, teška krađa, dve teške krađe na drzak način i razbojništvo. Sumnja se da je on iz prostorija Tehničke škole u Negotinu otuđio pehare, kao i da je u okolini Negotina obio školu iz koje je ukrao projektore i kompjutere. On je osumnjičen i da je na ulici oteo tašnu 68-godišnjoj ženi, kao i da je zajedno sa petnestogodišnjakom iz Negotina takođe na ulici oteo tašnu 76-godišnjoj ženi, navodi se u saopštenju PU Bor.

Sedamnaestogodišnjak i šesnaestogodišnjak iz Bora terete se da su učinili i krivično delo razbojnišvo, kada su prišli s leđa pedesetšestogodišnjoj ženi, gurnuli je a kada je ona pala oteli joj tašnu. Protiv njih će, po nalogu nadležnog tužilaštva, biti podnete odgovarajuće krivične prijave.

Prilikom pretresa stanova sedamnesogodišnjaka i petnaestogodišnjaka, policija je pronašla marihuanu pa će protiv njih biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oceni: 
Average: 5 (1 vote)