Pretučeni otac i kćerka iz Dubočana u zaječarsku bolnicu primljeni u teškom stanju (VIDEO)

24.05.2016 - 12:00
Zaječar
Za media

Svetozar R. i Dušanka A. koji su u ponedeljak pronađeni pretučeni u porodičnoj kući u selu Dubočane, odmah su prevezeni u zaječarku bolnicu gde su im, prema rečima direktora bolnice, doktora Stanislava Tadića, konstatovane teške telesne povrede opasne po život. Posle ukazane prve medicinske pomoći, konsultacije više lekara specijalista, pacijenti su upućeni na dalje lečenje u Klinički centar Niš. Oni su smešteni na odeljenje intenzivne nege i za sada nema podataka o njihovom zdravstvenom stanju.

Prema saopštenju koje je izdalo Ministarstvo unutrašnjih poslova opsežnom akcijom pripadnika Ministarstva rasvetljeno je razbojništvo koje se dogodilo 22. maja ove godine u okolini Zaječara. D. P. (1983) i M. P. (1961) iz okoline Bora terete se da su oštećene napali u njihovoj kući, i naneli teške telesne povrede. Oštećeni su prevezeni u Klinički centar u Nišu.

Policija je, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, odredila osumnjičenima meru zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

http://www.mup.gov.rs/wps/portal/sr/aktuelno/saopstenja/
 

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.