Osumnjičenom za ubistva A.M. iz Sumrakovca određena mera zadržavanja do 48 sati (VIDEO)

15.03.2016 - 11:30
Zaječar
Sumrakovac
Za media

Povodom dvostrukog ubistva koje se noćas dogodilo u Sumrakovcu oglasilo se Više javno tužilaštvo u Zaječaru. Prema informacijama koje smo dobili od zamenika višeg javnog tužioca Svetlane Simeonović, postoji osnova sumnje da je A. M. (1990) iz Sumrakovca kod Boljevca, u toku noći između 14. i 15. marta lišio života svoju babu Lj. M. (1931) i dedu M. M. (1928).

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je nastradalima naneo udarce sekirom u predelu glave. Starica je na licu mesta preminula, dok je deda podlegao povredama u borskoj bolnici.

Protiv A. M. je određena mera zadržavanja do 48 sati.

Meštani Sumrakovca i nevenčana supruga osumnjičenog su u šoku, kažu da je A. M. miran mladić i da ovako nešto nisu očekivali. On inače boluje od epilepsije, a u selu se priča da uzroci ove tragedije mogu biti besparica i alkohol.
 

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Dvostruko ubistvo u Sumrakovcu kod Boljevca

15.03.2016 - 09:15
U Sumrakovcu kod Boljevca, noćas se dogodilo dvostruko ubistvo. Prema saopštenju Policijske uprave Zaječar, pripadnici MUP-a u Boljevcu su, po ovlašćenju višeg javnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 sati A.M. (1990) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Osumnjičeni se tereti da je u okolini Boljevca, u porodičnoj kući svog dede ubio svoju babu i dedu,...Više