U garaži JKP“Badnjevo“ podela sredstva za dezinfekciju objekata

26.09.2014 - 10:15
Negotin
Za media
poplava
U garaži JKP“Badnjevo“ na Radujevačkom putu u Negotinu, od juče, svakog dana, osim nedelje, u periodu od 7 do 15 časova, građani opštine Negotin čiji su objekti oštećeni usled poplava i koji su podneli prijavu štete, mogu da preuzmu sredstvo za dezinfekciju „MIDSOL“, koje je opština Negotin dobila iz donacije.
 
Građani koji preuzmu sredstvo za dezinfekciju, dužni su da sredstvo upotrebljavaju u skladu sa uputstvom, koje će dobiti prilikom preuzimanja sredstva za dezinfekciju.
„MIDSOL“ je tečni koncentrat za pranje i higijensku dezinfekciju ravnih površina, pribora za rad, opreme, odeće i ruku u objektima javnog zdravlja, industriji i domaćinstvu.
 
Sredstvo za dezinfekciju „MIDSOL“ upotrebljava se razblaženo. Razređuje se vodom u odnosu 1:50 (odnosno 200 ml na pumpu od 10 l i pokriva prostor od 200 do 250 m2) i nanosi se prskanjem, pranjem ili potapanjem.
 
Prilikom upotrebe sredstva za dezinfekciju građani su dužni da nose odgovarajuću zaštitnu odeću, zaštitne rukavice i zaštitna sredstva za oči i lice.
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Opština Negotin otvorila namenski račun za pomoć poplavljenima

21.09.2014 - 11:15
Opština Negotin otvorila je namenski dinarski račun za uplatu sredstava, za otklanjanje posledica poplava, koje su pogodile područje ove opštine u ponedeljak 15. septembra. Broj račun je 840-3136741-69 , a uplate se mogu izvršiti u svim poslovnim bankama i Pošti.Više

Otvoren namenski račun za pomoć ugroženom stanovništvu u Kladovu

19.09.2014 - 12:00
poplave
Opština Kladovo otvorila je namenski žiro račun broj: 840-3134741-55 za uplatu novčane pomoci za otklanjanje posledica katastrofalnih poplava. Svrha uplate - pomoć ugroženima u Kladovu. U Domu omladine u Kladovu, Crveni krst je otvorio punkt za prikupljanje humanitarne pomoći. Potrebna je hrana, voda za piće, sredstva za higijenu, pumpe, sušilice za zidove i sl.Više