Usvojena satnica svečanosti povodom obeležavanja Dana grada Zaječara

03.09.2014 - 12:45
Zaječar
tvbest.rs
Skupština grada Zaječara
Članovi Orgnaizacionog odbora usvojili su satnicu svečanosti povodom proslave Dana grada Zaječara narednog vikenda. Proslava je počela  5. septembra u svim školama, gde je održan školski čas posvećen Danu oslobođenja Zaječara. Istog dana biće organizovana i izložba u Istorijskom arhivu i promocija knjige „Zaječar u narodno oslobodilačkoj borbi od 1941-1945“.
 
U subotu u 12 časova svečano će biti otvorena rekonstruisana ulica Nikole Pašića i kružni tok, a u 13 sati biće položen kamen temeljac za novi kotlujevački most. Svečano uručenje javnih priznanja u 14 časova u Pozorištu Timočke krajine "Zoran Radmilović".
 
Program za decu biće priređen u subotu u popodnevnim satima na gradskom trgu, a svečani prijem za učesnike Drugog svetskog rata i druge goste gradonačelnik će organizovati u 19 sati na platou Fakulteta za Menadžment.
 
U nedelju 7. septembra polaganje venaca u prepodnevnim časovima, dok je uveče predviđen koncert Gorana Bregovića i Orkestra za svadbe i sahrane u 20 sati, a program povodom Dana grada završiće se vatrometom u 22 časa.
Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.