Zorana Mihajlović i Zoran Drobnjak obišli radove u Zaječaru (VIDEO)

25.07.2014 - 13:15
Zaječar
Za media
Ministarka u Zaječaru

Ministarka građevinarstva, infrastrukture i prostornog planiranja Zorana Mihajlović i direktor JP "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak, posetili su  Zaječar i prisustvovali početku radova na kompletnoj rekonstrukciji infrastrukture u gradu, a posebno prilazima Zaječaru koji su u nadležnosti Republike.

Oni su sa čelnicima grada obišli radove na nekoliko lokacija, a ukupna vrednost čitave rekonstrukcije putne infrastrukture u gradu je oko milijardu i četristo miliona dinara, koje su obezbedili grad Zaječar i Vlada Republike Srbije.

Nakon obilaska radova održana je konferenecija za novinare na kojoj je ministarki Mihajlović, direktoru JP "Putevi Srbije" Zoranu Drobnjaku i novinarima prikazan projekat mosta preko Timoka u zaječarskom naselju  Kotlujevac, koji će biti rekonstruisan.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

U petak počinje rekonstrukcija ulice Nikole Pašića u Zaječaru (VIDEO)

23.07.2014 - 12:45
potpisivanje ugovora
Gradonačenik Zaječara, Velimir Ognjenović i direktor kompanije “Ratko Mitrović - niskogradnja” a.d., Ilija Đorđević, potpisali su danas ugovor o rekonstrukciji Ulice Nikole Pašića od raskrsnice u centru grada do Trga Karađorđev venac, u naselju Dva brata. Ulica Nikole Pašića biće kompletno renovirana. Na trotoarima će biti postavljene behaton ploče, a kolovozi će dobiti novi asfalt. Biće urađene...Više