Voda se polako povlači iz Mokranja i Srbova

20.06.2014 - 10:45
Negotin
Mokranje
Srbovo
Za media
Poplava u Mikranju i Srbovu

Voda iz Mokranja i Srbova se polako povlači. Meštani ova dva sela se vraćaju u svoje domove i počinju sa čišćenjem svojih domaćinstava. Čekaju se i pumpe za ispumpavanje vode iz poplavljenih objekata, a još uvek je pod vodom jedan prilazni put.

Nakon obilnih padavina Sikolska reka i Čubrica izlile su se juče iz korita i poplavile oba puta prema negotinskom selu Mokranju, kada su meštani ovog sela potpuno odsečeni od ostatka opštine. Poplavljeno je i više od 50 domaćinstava, od kojih veći deo čine prazne kuće jer se veliki broj stanovnika ovog sela nalazi na privremenom radu u inostranstvu.

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Mokranje odsečeno od sveta (VIDEO)

19.06.2014 - 22:30
Poplava
Sikolska reka i Čubrica izlile su se iz korita i poplavile oba puta prema negotinskom selu Mokranju, tako da su meštani ovog sela potpuno odsečeni od ostatka opštine. Poplavljeno je više od 50 domaćinstava, od kojih veći deo čine prazne kuće jer se veliki broj stanovnika ovog sela nalazi na privremenom radu u inostranstvu. Kritična situacija je takođe i u selu Srbovo jer je od juče na teritoriji...Više