Umrla milionerka iz Valakonja kod Boljevca (VIDEO)

08.07.2016 - 12:15
Boljevac
Valakonje
Za media
foto. Za media

Kako pišu Večernje novosti, baka Marija Zlatić (86) iz sela Valakonje kod Boljevca, koja je posle muževljeve smrti nasledila milion australijskih dolara, umrla je u svojoj trošnoj kući od blata, koju nije želela da napusti ni kada se obogatila.

Ljudi koji su baka Maru čuvali za života i s kojima je imala potpisan ugovor o doživotnom izdržavanju pronašli su njeno telo na krevetu.

Uprkos bogatstvu koje je nasledila, umrla je u krajnjoj bedi.

Podsetimo, baka Mara (86) iz okoline Boljevca koja je živela u trošnoj kući od blata, sa penzijom od 10.000 dinara se jednog dana uoči Nove godine probudila bogatija za najmanje 700.000 australijskih dolara. Ipak, iako je nasledila milione, ova baka je ostala krajnje skromna i odlučila je da ne napušta svoju trošnu kućicu i da ne menja svoj način života.

Ekipa Za medije je u januaru ove godine posetila baka Maru u njenoj kućici u Valakonju. Pogledajte kako je živela ova milionerka...

Oceni: 
Još uvek nema glasova. Budi prvi koji će glasati.
Povezane stranice: 

Za media u poseti baki milionerki iz Boljevca (VIDEO)

21.01.2016 - 16:00
Priča o baki milionerki, Mariji Zlatić iz okoline Boljevca ovih dana našla se u žiži interesovanja. Ona je od pokojnog supruga koji je decenijama radio u Australiji nasledila oko 940 000 australijskih dolara ili nešto manje od 600 000 evra. Sa porodicom Savić ima ugovor o doživotnom izdržavanju i oni već 10 godina brinu o njoj. Osamdesetšestogodišnja Marija kaže da joj u ovim godinama novac ništa...Više